Geregistreerd taxateur

Ook voor woningtaxaties kunt u terecht bij Van der Ven Makelaardij. Een taxatierapport kan nodig zijn voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld voor de verkoop of aankoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van de hypotheek.

Neem vrijblijvend contact op

Vraag een taxatie aan of nadere informatie

  Gevalideerde taxatie

  Michiel van der Ven is geregistreerd taxateur en bepaalt de marktwaarde van uw woning aan de hand van de officiële richtlijnen van het NRVT (Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs). Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) ziet er vervolgens op toe dat woningtaxaties uniform en conform de regels worden uitgevoerd. Wanneer een taxatie juist is opgesteld, valideren zij het eindrapport. Zo’n gevalideerd rapport is vaak een vereiste voor het verkrijgen van financiering.

  Wilt u uw woning laten taxeren, neem dan contact op per mail of telefoon: 0411 – 21 26 01 of 06 – 28 03 55 41. We plannen dan zo snel mogelijk een afspraak. Het volledige rapport ontvangt u normaal gesproken binnen 3 à 4 werkdagen na de taxatie opname.

  • Een gevalideerd rapport

   Dit is vaak een vereiste voor het verkrijgen van financiering

  • Snel een rapport ontvangen

   Het volledige rapport ontvangt u doorgaans binnen 3 à 4 werkdagen

  • Geregistreerd taxateur

   Ingeschreven bij Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs

  Waarde-indicatie

  Heeft u verkoopplannen, dan heeft u niet direct een taxatie nodig. Maar misschien wilt u wel graag een vrijblijvende waardebepaling van uw woning? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem contact op per per mail of bel: 0411-21 26 01 of 06-28035541. Wij helpen u graag.

   

  • Verkoop- of verhuisplannen?

   Dan volstaat doorgaans een waardebepaling op locatie

  • Vrijblijvende waardebepaling

   Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak

  • Online waardebepaling

   U ontvangt direct een kosteloze modelmatige waardebepaling in uw mailbox

  Doe eerst een online waardebepaling

  Het is ook mogelijk om online de waarde van uw woning te berekenen. U ontvangt dan direct vrijblijvend het waarderapport in uw mailbox.

  Let op: het betreft een modelmatige waardebepaling. Alleen na een bezoek ter plaatse kan worden vastgesteld of deze waarde correct is.

  Online waarderapport