fbpx

Wie is uw makelaar?


Michiel van der Ven

NVM Makelaar-taxateur
Persoonlijk & Professioneel. No Nonsense. Voor het maximale resultaat gaan!
Alle werkzaamheden uitgevoerd door één persoon, dus korte contactlijnen en persoonlijke aandacht.


THUIS IN DE REGIO

Geboren en getogen in Boxtel, een aantal jaren fijn in Vught gewoond en inmiddels woon ik weer met veel plezier in Boxtel samen met mijn vrouw Karin en kinderen Thymen en Jasmijn. Sinds 2002 ben ik werkzaam als makelaar in de regio ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Kortom, thuis in de regio!


BELANGRIJK MOMENT

Als makelaar ben ik betrokken bij een van de belangrijkste momenten in het leven, namelijk het kopen of verkopen van een woning. Naast dat het een bijzonder en vaak ook leuk moment is, is er ook altijd nog de ‘zakelijke’ kant.
Waar kopers of verkopers vaak door een ‘roze bril’ kijken, kijk ik met een objectieve blik en adviseer en begeleid de klant op basis van ervaring en kennis. Er is doorgaans geen ‘standaard’ oplossing en ik bied maatwerk waarbij het accent ligt op betrokkenheid en een persoonlijke benadering.


GROOTSTE COMPLIMENT

Met veel passie voor het vak en veel plezier ga ik dagelijks aan de slag voor mijn klanten. Het grootste compliment dat iemand me kan geven, is als een tevreden klant me aanbeveelt bij een familielid, vriend of kennis.
Graag bereik ik een goed resultaat voor mijn klanten en continu streef ik naar verbetering van onze diensten en service.


INTERESSES

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en familie maar ook een gezellige avond met vrienden hoort er zeker bij. Een van mijn passies is hardlopen. Als het even kan, trek ik graag mijn sportschoenen aan om buiten een flink stuk te gaan hardlopen; Even het verstand op nul en gaan!

Call Now ButtonCONTACT
1
Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by