fbpx

Uw huis verkopen


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

We geloven dat iedere opdracht uniek is en een eigen aanpak behoeft. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en een grondige analyse van de markt.

Van der Ven Makelaardij is als NVM makelaar actief in Boxtel, Liempde, Gemonde, Vught, ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen en de directe omgeving hiervan.

 


Gedeeltelijk zelf verkopen?

Misschien bent u commercieel ingesteld en wilt u een gedeelte van het verkoopproces zelf uitvoeren. In dat geval kan het tijdens de beslissende momenten toch fijn zijn als er iemand over uw schouder meekijkt en advies geeft. Het gaat om flinke bedragen en een klein ‘foutje’ kan voor flinke financiële problemen zorgen. Kiest u voor deze optie, dan bespaart u op uw makelaarskosten en bent u toch verzekerd van een professionele verkoop.


Of alles uit handen geven?

Verhuizen doet men gemiddeld één keer in de 7 à 10 jaar en het kopen en/of verkopen van uw huis is daarmee geen dagelijkse bezigheid.

Wilt u nou zeker weten dat de verkoop van uw huis goed verloopt of heeft u simpelweg niet de tijd om de hele verkoop op u te nemen, dan zijn we er voor u. We begeleiden en adviseren u gedurende het gehele proces en gaan voor het maximale resultaat bij de onderhandeling.


Is er nog meer mogelijk?

Jazeker. En wij lichten u dat graag toe. Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak geven we u een kosteloze indicatie van de opbrengstwaarde van uw huis, inzicht in het verkoopproces en hoe onze dienstverlening daar op aansluit.

Hoe het verkoopproces in zijn werk gaat, leest u hier.

Call Now ButtonCONTACT
1
Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by