fbpx

Wat kan een aankoopmakelaar voor u betekenen?


Een woning kopen doet vrijwel niemand dagelijks. Het is één van de belangrijkste aankopen in uw leven en net zoals bij de verkoop van een woning staan er flinke financiële belangen op het spel.

Bovendien moet er veel geregeld worden. Wat is een realistische prijs? Hoe voer ik de onderhandeling? Waar moet ik op letten? Kom ik niet voor onverwachte verrassingen te staan?

Kortom, met een goede aankoopmakelaar heeft u uw eigen adviseur, iemand die u helpt, u een spiegel voor kan houden en op uw belangen als koper let.

Van der Ven Makelaardij is als NVM makelaar actief in Boxtel, Liempde, Gemonde, Vught, ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen en de directe omgeving hiervan.


Wat doen we voor u?

  1. Als aankoopmakelaar begeleiden we u tijdens de bezichtiging, zodat wij ter plaatse de woning kunnen beoordelen en een prijsadvies kunnen geven. Op basis van uw zoekcriteria houden we u een kritische ‘spiegel’ voor. Het kan dus ook wel eens voorkomen dat we u adviseren om niet verder te gaan met een woning.
  2. Heeft u uw droomwoning gevonden, dan doen we uitgebreid onderzoek en bestuderen de onderliggende documenten en zorgen wij voor de prijsonderhandeling.
  3. Zodra er overeenstemming is bereikt, zal er door de verkopend makelaar een concept koopovereenkomst worden opgemaakt. Deze controleren we nauwgezet en bespreken we met u.
  4. Na de ondertekening zal het financiële traject gaan lopen en zodra dat succesvol is verlopen zal afhankelijk van de afspraken in het koopcontract, de levering over enkele weken / maanden plaatsvinden. De notaris stuurt van te voren een concept leveringsakte. Ook die controleren we! Op de dag van het transport begeleiden we de inspectie en de overdracht bij de notaris.
  5. Met onze jarenlange ervaring nemen wij u alle zorg uit handen, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

We leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend adviesgesprek van ca.30 minuten. Dit kan bij u thuis of telefonisch. Wel zo makkelijk!

Call Now ButtonCONTACT
1
Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by